Jan 29, 2011

Jan 28, 2011

Ole-Ole from Cameron Highland

Thanks to my officemate - Weena
Sempat lagi g CH
Posted by Picasa

Jan 23, 2011

Bola Sepak @ Padang LCCT

Seawal pagi nie, ikut  hubby pergi Padang LCCT
Dia ada perlawanan football between Imigration Group.
Jadi la pom pom girl kejap... hahahaha

Tahniah pada Group XXX KLIA 
Result for this game 3-1
Tak sia-sia hubby beli kasut football baru kan??

p/s:huhuhu... Sejak bila laa minat bola nie... 

A Magnolia Sherbet

Last Sunday, otw balik dari tengok hubby main bola kami singgah Petronas LCCT, Sepang
Ingat kan nak beli air sebab dahaga, panas sangat kat padang tadi.
Ternampak plak peti aiskrim, ingat saja nak tinjau,
Ada tak aiskrim yang menarik....

Magnolia Sherbet!!
Sedap sangat sherbet nie..
container sherbet sangat la comel...
warna pun menarik...
The sherbet comes with real fruit stuff in them!
Memang puas!
Little container with 85ml inside.
Price? RM 2.50....
ok la... not bad...
Rai try perisa Lychee!
So ada la lychee pieces inside...
Next time nak try flavor lain plak!

Saya Pergi Babylove Warehouse Sales!


barang-barang yang di beli...
total around RM200

Jan 22, 2011

Perfume Jenama YUNA!!

Penyanyi Malaysia kita sudah maju ke hadapan!
Bagus! Bagus!
sumber di sini
Menurut Yuna, Yang pink tu confirm bau garang sikit la. Fruity candy coconut-y. Sesuai utk korang yang Cute but Deadly! Yang turqoise tu cool floral aqua fresh,young.. Sesuai utk korang yang dorky. Tapi mysterious.. Cewah!” balas Yuna yang menerangkan ciri-ciri wangian tersebut.

Bila date launch? xtau lagi....

Jan 17, 2011

Babylove Warehouse Sales

Time: 11:00AM – 7:00PM
Company: Babylove (M) Sdn Bhd
Sales: 20 Jan 2011 – 23 Jan 2011
Venue: 3K Inn Complex Subang Jaya (Jln ss13/1, behind A&W Subang, Selangor)

Jom Pergi!!

Jan 16, 2011

Sampel Benefiber Percuma Dah Sampai

Balik jer ke rumah parents tengok sampul surat dari NOVARTIS ada kat atas meja, apalagi terus buka tengok sample yang dah lama di request. Sudah agak lama rasanya request baru dapat, tu yang hampir lupa barang apakah agaknya dari Novartis nie.
Setiap sample akan dapat 2 paket kecil untuk cubaan.  Oh yer BeneFiber diperbuat dari sumber gluten, jadi mereka yang alah kepada gluten tidak dibenarkan ambil takut merbahaya kepada diri.
Lengkap dengan penerangan ringkas akan produk BeneFiber nie. Design pun cantik dan menarik.
Dapatkan sample anda sekarang, rasa dan alaminya sendiri. Lepas tu baru dapatkan di pasaran. Produk yang baik untuk membekalkan fiber dalam makanan serta minuman harian anda. Kanak-kanak yang sering alami masalah buang air besar juga sesuai, yang pasti mereka tak tahu pun BeneFiber dicampurkan dalam makanan atau minuman mereka. Untuk dapat kan free sample, (click sini)


2 sachet for free
Design dia cantek


Jan 15, 2011

Cuci Gambar Online

Pernah x cuci gambar online??
Atau terus ke kedai untuk cuci gambar??
Dulu memang slalu pergi kedai untuk cuci gambar di area KFC Kajang
Tapi di sebabkan bandar kajang tue selalu jam, cuba cari ini siatif lain utk cuci gambar
2 minggu lepas ada submit photo dekat web nie eoeonline. saja cuci gambar honeymoon kat china.
minggu lps terus dapat photo tue. quality mmg terbaik. service tiptop la..
price??  Harga hanya RM0.30 untuk 4R dan RM0.50 untuk 5R. Memang berbaloi!
Kalau beli lebih daripada RM35, no delivery charge! OK kan? Selalu dalam 3-4 (hari bekerja) dah boleh dapat.

Yang best nye website nie, dorang ada software sendiri. boleh dapat kan di laman web dorang.
Download free jer.. Semalam dah submit picture lagi. Picture g Indonesia plak!
Xsabar la nak tgk picture tue...


Jan 6, 2011

Yogyakarta Day 1

Yogyakarta - Solo - Semarang?? Itu destinasi kami tahun nie...
Kami bergerak dari LCCT ke Adisucipto airport Yogyakarta jam 8am pada 06/01/2011
Hotel pertama yang kami menginap ialah: Istana Batik Ratna
Kami menginap di sini selama 1 mlm
Hotel ini terletak di Jl. Pasar Kembang 29
Hotel yang penuh dengan ukiran kayu jati
Hotel ini termasuk breakfast package dia.
Breakfast dia biasa je, menu xbyk. Tapi still ok.
Pemandangan dari lobby
Bilik kami
Overall hotel nie memang best.
Lepas check in, kami jalan-jalan ke:
- Butik Batik: Harga mmg mahal, kami xbeli langsung la
- Kotagede: Bandar barangan silver. Harga mahal tapi seni mmg halus
- Kasongan Village: Tempat membuat kraftangan n ceramic
- Keraton: Istana yang boleh dikunjungi orang awam