Feb 10, 2012

Drama Atas Nama Cinta


Sinopsis Drama Atas Nama Cinta Slot Akasia TV3

Drama Atas Nama Cinta mengisahkan Ahmad yang pulang ke kampung halaman bersama anaknya,Saiful selepas melarikan diri daripada pengutip hutang. Dikampung, Saiful berkawan baik dengan Cinta dan selalu menyelamatkan Cinta daripada menjadi mangsa buli budak² nakal.

Nak dijadikan cerita, hubungan mereka rengang bila bapa Saiful buat onar dengan mencuri wang simpanan ibu Cinta, Zahara. Apa yang terjadi seterusnya ? Jadi kalau tau kesudahan ceritanya, jangan lupa tengok drama Atas Nama Cinta mulai 13 Feb 2012, Isnin - Khamis, 7.00 malam.

Antara barisan pelakon yang membintangi Drama Atas Nama Cinta kali ini, antaranya Shahrizal/shaz jazle, Tasha Shila, Fiza Elite, Shah Iskandar dan ramai lagi. Lokasi pengambaraan pula, katanya dibuat di Perth, Australia.

Happy Birthday Boss!!!

Potong cake dr Bday Boy

Antara staff Sony KLIA

Cantek tak??

Pose exclusive dari my boss
Ini event semalam dari staff Sony KLIA untuk boss kesayangan (bodek nampak). Theme cake nie Rai pilih golf. Sebab dari sumber yang boleh dipercayai, boss Rai suka main golf.

Birthday boss Rai sebenarnya pada 13 February 2012, akan tetapi, pada tarikh tersebut boss Rai cuti. So kami advanced kan la event nya.

Cake rai tempah kat Bake Me Cupcake. Sangat sedap cake dia tau. Cream nya tak manis sangat. Sesuai untuk semua orang... Tempah la klu u olls ada special event. Memang tak menyesal order from them.