Aug 17, 2011

Gift from Agent

Thanks to GEDEX
haa nampak tak apa dalam gambar kat atas tue? Baru dapat hadiah from GEDEX. Nie hadiah penghargaan kerana company saya pakai courier service dia. So, untuk ambil hati customer, dorg kasi la gift nie. Saya dapat toiletries bag and bag tag. Thanks GEDEX!! Especially to Mr Fadzil and Ms Chong from Seremban. Murah rezeki saya hari nie.

Hand Painted Shoes | Amaze


sweet kan?


bunga nie cantek la..

Ada berani nak pakai kasut yang ada watak kartun?? Info ni saya dapat kat Harian Metro hari Isnin xsilap. tengok style kasut nie macam gaya santai. Cantik juga... Harga? Harga kasut ini juga berpatutan, bermula daripada RM45 ke atas. Ikut pada corak dan jenis dan saiz... Saya belom lagi cuba untuk membeli kerana kaki saya bersaiz cinderella. Susah nak fit dengan mana-mana brand.

Nak beli??? haaa tgk outlet Amaze kat bawah nie. Kalau nak beli secara online pun boleh. Just gi website Amaze

Ingat Ramdhan Ingat Zakat

haa kengkawan.. kita dah masuk minggu ke tiga berpuasa.. ada lebih kurang 12 hari lagi sebelum abisnya bulan Ramadhan.. kengkawan dah bayar zakat??? haa jgn lengah lengahkan ek.. sekadar pesanan.. untuk kita kita ajerrrr... haa photo bawah nie adalah senarai kadar bayaran zakat untuk tahun nie. hasil dari bloging kat blog sharinginfoz dapat la saya share'kan untul u all ya!
credit;sharinginfoz